Ernst Valter Plåtslageri AB

Din Plåtslagare i Stockholm
Hem Tjänster Plåt-Guide Galleri Kontakt


076-394 07 73 - Max Öhrmanㅤ
kontakt@evplat.se

Tjänster vi erbjuder

Plåtslageri


Oavsett fastighetstyp så utför vi Bandtäckning, Skivtäckning, Plåtdetaljer vid tak renovering och Fönsterbleck.

Vi har möjlighet att tillverka plåtar åt er efter ritning alternativt inklusive måttning.

Har ni har frågor kring erat projekt så tveka inte att kontakta oss så svarar vi gärna på eventuella frågor ni kan ha i samband med era projekt. Vi har även möjlighet att på beställning erbjuda en utförlig genomgång av erat tak med eventuell åtgärdsplan.

Oavsett Tak typ


Vi har möjlighet att utföra samtliga plåtdetaljer vid er Tak-renovering. Vi har samarbeten med Snickare, Smeder, Elektriker, Putsare samt Rivare. Oavsett behov så har vi lösningar till era projekt.

Vi måttar, tillverkar samt monterar plåtdetaljer efter era behov oavsett om det är tegeltak, bandtäckt/skivtäckt plåttack eller krön och lister på papptak.Takavvattning


Behöver ni hjälp med Takavvattning som tex Hängrännor, Stuprör, Lövrens, Vandaler, Fällbara utkastare etc så har vi kompetensen som krävs för att se till att arbetet utförs fackmannamässigt.


Taksäkerhet


Kraven på taksäkerheten ökar ständigt. Vi har kunskapen att montera all nödvändig taksäkerhet på erat objekt. Allt från snörasskydd till gångbrygga och räcken.


Vad vi mer kan erbjuda


Vi har möjlighet att utföra service på era objekt vid behov såsom fogningar, rensning fot/hängränna för att säkerställa ordentlig avrinning och undvika slitage/läckage, reparationer och underhåll.